چطور ویزای لیختن اشتاین بگیریم؟

چطور ویزای لیختن اشتاین بگیریم؟
چطور ویزای لیختن اشتاین بگیریم؟

سفر به لیختن اشتاین می تواند یک کاوش در صحراهای زیبای آن، کوه ها و سکنه های غریبانه تورات و تاریخ قرون وسطایی خود باشد.اگر شما قصد دارید به این کشور زیبا سفر کنید،ابتدا باید نسبت به اخذ ویزای لیختن اشتاین اقدام کنید.لازم بذکر است که این کشور در بین اتریش و سوئیس قرار گرفته است.این کشور از سال ۱۹۸۵ به عضویت کشورهای منطقه شنگن در آمده است.

نکته : کشور لیختن‌ اشتاین در ایران سفارت ندارد و برای ویزا باید به سفارت کشور آلمان مراجعه کرد.

به جای یک ویزای خاص توریستی / کسب و کار برای لیختن اشتاین، شما فقط به ویزای شنگن نیاز خواهید داشت. اگر لیختن اشتاین اولین نقطه ورود و یا کشور مورد نظر شما باشد، باید برای دریافت ویزای شینگن در سفارت یا کنسولگری لیختن اشتاین درخواست بدهید.
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای لیختن اشتاین

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای لیختن اشتاین،مانند دیگر کشورهای عضو شنگن است.در واقع این کشور نیز ویزای مشابه ویزای شنگن صادر میکند با این تفاوت که باید از سفارت یا کنسولگری این کشور اقدام کنید.همچنین با اخذ ویزای شنگن لیختن اشتاین،علاوه بر بازدید از کشور لیختن اشتاین،در طول اعتبار ویزای خود میتوانید از دیگر کشورهای منطقه شنگن نیز بازدید کنید.ابتدا شما باید نوع سفر خود را به این کشور مشخص کنید.زیرا میتوانید نسبت به اخذ انواع ویزا اقدام کنید.پس ابتدا باید خود از سفر به این کشور را باید مشخص کنید.در مجموع برای هر نوع ویزا،نیازمند مدارک خاص خودش خواهد بود.

تمام ویزاهای موقت لیختن اشتاین،صرف نظر از مدت اعتبار آن،نیازمند یک نوع مدرک هستند که در زیر به آنها اشاره کرده ایم :

رزرو هتل
برنامه سفر
بیمه مسافرتی تا سقف ۳۰ هزار یورو
ضمیمه مدارک وضعیت تاهل شما و آدرس دائمی همراه با سایر جزئیات : کپی این مدارک کافی است.
بلیط : بلیط رزرو شده خود را به مقصد لیختن اشتاین ارائه دهید.توجه داشته باشید که اطلاعات پرواز باید واضح باشد.
عکس : مطمئن شوید که عکس هایی که ضمیمه میکنید آخرین عکس،و طبق پاسپورت شما باشد.لازم بذکر است که عکس باید تمام رخ باشد.
گواهی ثبات مالی : باید افسر سفارت را توجیه کنید که شما توان تامین هزینه های سفر را دارید.بدین منظور پرینت گردش بانکی سه ماه اخیر خود را باید ارائه دهید.
فرم ویزا : فرم مورد نظر را از سایت سفارت دانلود کرده یا از کارگزار بخواهید برای شما تهیه کند،سپس نسبت به پر کردن فرم اقدام کنید و در محل مورد نظر آن را امضا کنید.
پاسپورت : گذرنامه شما باید حداقل دو برگ خالی داشته باشد و ۳ماه پس از انقضای تاریخ ویزا،اعتبار داشته باشد.اگر چنین نیست پس باید نسبت به اخذ پاسپورت جدید اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز برای ویزاهای خاص لیختن اشتاین
حال که شما با مدارک اولیه ویزای لیختن اشتاین آشنا شدید،به سراغ مدارک اخذ ویزا برای ویزاهای خاص میرویم:
اهداف تجاری :

دعوت نامه از یک شرکت در لیختن اشتاین که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
گردش مالی ۶ ماه اخیر
مجوز یا تائید از اتحادیه یا صنف مربوط به شرکت خود
مجوز تجاری
اسناد مشارکت
با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.

ورزشکاران،بازیگران و اهداف فرهنگی :

نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
نام متقاضیان (اعضای خدمه)
مدت اقامت
مدارک سفر

اهداف پزشکی :

یک گزارش پزشکی محلی
یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در لیختن اشتاین، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
رسید پرداخت از هزینه های پزشکی

اعضای نمایندگی های رسمی :

کپی دعوتنامه از شرکت
مدارک شناسایی
هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
مدت اقامت
محل اقامت

تحصیل،آموزش،پژوهش و سایر اهداف کارآموزی:

یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
حمایت مالی

ویزا برای همسر،شوهر یا شهروند لیختن اشتاین

اثبات شهروندی (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور لیختن اشتاین یا سفارش ملکیت)
گواهی ازدواج لیختن اشتاینی
رکورد خانوادگی لیختن اشتاینی

ترانزیت فرودگاهی :

ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی

کودکان زیر یک سال :

اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند
نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری لیختن اشتاین در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.